Tuesday, August 2, 2011

FREMTIDEN ER IKKE HVAD DEN PLEJEDE AT VÆRE I KØBENHAVN


Den 13 August vil man på Islands Brygge kunne være en del af den elvte omgang af
CO2 E - Race. Selve CO2 tagging turen hvor bilerne kører ruten forneden starter kl. 12.


Denne gang går ruten ad Amagerbrogade, Øresundsvej og Amager Fælledvej, før det hele slutter med en catwalk-opvisning og udstilling af køretøjerne på Islands Brygge, hvor der også vil være stor fest med LIVE musik og performance i elbilernes tegn ved 14ish.


Den røde pil i billedet for oven, viser "Cat Walk" ruten og det orange område ved muren er hvor bilerne bliver udstillet under dagen.


De forskellige involverede parter i dagen er bland andet ChoosEV, der også var med i Roskilde 2010 med deres elbiler. En af disse biler kan ses i billedet for oven hvor der står "It's Electric" på.En performance for drengerøven er "Bikini Car Wash" der er inspireret fra "Angry Green Girls" fra Californien.

Mr. Green og hans grønne crew (billedet for oven fra New York versionen den 22 april 2011) vil også være på plads og holde i underholdningen, sammen med Kultur Klanen og en række unge danske musikere der optræder live under dagen og ind i aftenen.
Der vil være gratis klima venlig mad lavet af Hotel og Restaurant Skolen og kolde drikkevarer til et meget rimligt pris.

Begivenhederne starter kl. 14 på Islands Brygge og kører frem til 22 tiden med musik og råhygge.
For at tilmælde dig dagen og for mere information, gå ind på Facebook siden HER.

CO2 E - Race på Islands Brygge er lavet i samarbejde med ChoosEV, Renault, Amagerbro Taxa, Miljø Punkt Amager, Det Danske Kultur Institut, Københavns Delebiler, Kultur Klanen, CO2 E - Race og Københavns Kommunes Grønne Erhverv

No comments:

Post a Comment